"Minden nevelés önnevelés" - Martin Keizer művészetterapeuta

Martin Keizer művészet-terapeuta utolsó foglalkozása május 3-án 16 órától az iskolában. 
A művészi foglalkozás nyitott mindenki számára. 

Szülők, pedagógusok a képzőművészet által kerülhetnek közelebb önmagukhoz, elmélyülhetnek Rudolf Steiner embertani alapjaiban, az egészséges gyermeki lét mindennapjaiban.

Ebben a tanévben Martin Keizer Magyarországon élő holland művészeti terapeuta jár a Pentelei Waldorf Iskola közösségéhez művészeti műhelymunkára.
A foglalkozások során arra tanít bennünket, hogyan kapcsolódhatunk másként a természethez, az emberekhez, tanítványainkhoz a megfigyeléseinken, érzékeinken keresztül, és hogyan válik ez a kapcsolat egyre finomabbá, segítővé és szeretetteljessé a gyakorlás során.

A műhelymunkára havonta egyszer jövünk össze, szülők, tanárok, érdeklődők. A művészeti munkához nem szükséges semmilyen előképzettség vagy gyakorlat, mindenki számára nyitott. Martin vezet be bennünket nagy szeretettel, türelemmel és sokéves tapasztalatával a rajzolás, festés örömébe, olyan művészi munkába, melynek során saját magunkról, saját erőnkről, bátorságunkról vagy félelmeinkről kapunk felismeréseket.
Minden alkalommal kapcsolódunk az ünnepekhez is és kapunk betekintés a művészettörténeti korszakokba nagyobb mesterek képeinek tanulmányozásával.

A következő találkozónkra 2018. május 03-án kerül sor 16 és 18 óra között az iskolában.

Minden érdeklődőt várunk szeretettel!

A tanári kollégium nevében:
Jónás Zsuzsanna

 

2018, május 3